034/317-540 - 034/323-665 - Hajduk Veljkova 45 - Kneza Mihaila 115    

 
 
   


Iz siroke lepeze delova ovde mozete pogledati trenutno stanje u nasim magacinima veleprodaje.

Ovde mozete on-line da imate uvid u stanje nasih magacina i iz istih da narucite robu koja ce Vam biti dostavljena...
KANEBO
krpa za staklo

 

 

KIM d.o.o. je trgovina na veliko i malo, čija je osnovna delatnost distribucija rezervnih delova i opreme iz programa ZASTAVA AUTOMOBILI. Kao rezultat neprestanog rada, od samog osnivanja 1994. godine pa do danas, preduzeće je pokrilo značajan teritorijalni deo tržišta u celoj Srbiji i time zauzelo jednu od vodećih pozicija na domaćem tržištu.

Možemo Vam ponuditi kompletan asortiman originalnih rezervnih delova za sva vozila proizvođača ZASTAVA, kao i široku lepezu potrošnih delova za veliki broj ostalih proizvođača automobila. Preduzeće KIM d.o.o. je i ovlašćeni prodavac putničkih vozila ZASTAVA, LADA i kamiona iz programa IVECO-ZASTAVA, kao i dostavnih vozila SOMBOR, sa mogućnošću kupovine po sistemu staro za novo, putem kredita i lizinga.

Obzirom da su poslovne orjentacije preduzeća uvek bile kvalitet i proširenje asortimana robe, KIM d.o.o. veleprodajama i maloprodajama nudi preko 10.000 artikala iz oblasti putničkih, komercijalnih i teretnih vozila.

Kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje KIM d.o.o. od nedavno posluje direktno sa fabrikom ZASTAVA AUTOMOBILI. Zaključenjem ovog ugovora u mogućnosti smo da ponudimo najbolje moguće cene našim kupcima.

Preduzeće KIM d.o.o. neguje dugogodišnje dobre poslovne odnose sa kolegama iz zemlje sa namerom da se saradnja razvija i učvršćuje.
 

   
 

Auto delovi KIM d.o.o.
© 2005 - 2007 zadržava sva prava
design by IMS

 

Home   :   O nama   :   Maloprodaja   :   Veleprodaja   :   Lager lista   :   Galerija slika   :   Kontakt